18 d’agost 2015

Indonesia: Blora Edu Camp - Kids day (Day 7)

Avui el dia ha estat genial. Full ON

Al matí hem anat a visitar una escola on justament hi treballa de mestra la Ms. Didi (que ens acull a casa seva). Ens hem dividit en grups i, per classes, hem fet algunes activitats que els nostres camp leaders en havien preparat. 

L'Oliver ha pintat safates de bambú amb els grans i jo he jugat a fer un mural amb els mitjans d'uns 8 anys. Hem acabat jugant a l'ahorcado a la pisarra i ens ho hem passat molt i molt bé. Estaven molt emocionats i tots i cada un d'ells han volgut un autògraf: "Thanks for the smiles" els hi hem posat tant l'Oliver i jo, no estava preparat, però no hi havia frase millor que describís aquest moment. Els seus ulls curiosos i el seu somriure constant han estat el millor regal del dia.

A la tarda hem organitzat una competició amb els nens i nenes del barri. El Carlos, professor d'Educació física de Sevilla, ha sigut el mestre de ceremònies. Havíem preparat uns quants jocs: des del mocador, fins a corda. 25 nens i nenes, descalços, han corregut, saltat, jugat durant un parell d'hores i, ara veient les fotos, crec que s'ho han passat la mar de bé, nosaltres també. Per l'equip guanyador teniem uns premis, però ningú ha marxat amb les mans buides.






Com deia: un dia rodó!